Syksyn trendikkäimmät kynsilakat koostuvat ihanista väreistä

Syksyn värit 2018 on listattu ja yhtenä trendiväreinä ovat tietenkin keltaisen ja oranssin eri sävyt -niin kuin oikeastaan joka syksy. Näiden värien lisäksi tänä syksynä lakataan kynnet myös puhtaan valkoisella sekä erilaisilla glittereillä.

Syksyn tullessa trendivärit vaihtuvat luonnollisesti myös ja kesän värit jäävät unholaan. Kesän hempeät värit saavat siis väistyä syksyn keltaisen ja oranssin tieltä taka-alalla. Mikäli ei halua tai uskalla pukeutua juuri näihin väreihin, niin yksi hyvä keino on lakata kynnet syksyisillä väreillä ja käydä vaikkapa manikyyrissä. Pastellivärit olivatkin kesän muotivärejä, varsinkin laventelin väri oli tämän kesän muotiväri.

Pure Wow-sivujen mukaan seuraavat kynsilakat ovat tänä syksynä kaikista trendikkäimpiä.

Kimaltava Glitter

Kimalteleva glitter tuo kynsissä valoa ja säihkettä pimeän syksyn keskelle ja se sopii erittäin hyvin sekä lyhyille että pitkille kynsille. Sekä on hyvä valinta sekä arkipäivän kynsiin että juhlatilaisuuksiin ja sitä on todella helppo yhdistellä oikeastaan minkä asukokonaisuuden kanssa tahansa. Glitterväri sopii luonnollisesti myös hyvin yhteen korujen kanssa.

Tumma keltainen

Sekä mattapintaiset että tummat keltaisen sävyt kynsissä antavat viimeistellyn lookin tähän syksyyn sekä sopii äärettömän hyvin vaikka keltaisen asukokonaisuuden kanssa. Keltainen onkin vähän niin kuin ruskan väri kynsissä.

Ruosteinen oranssi

Tämä on myös erittäin perinteinen syksyinen sävy. Jos ruosteinen oranssi tuntuu vaatevärinä liian rohkealta, niin tämän väriset kynnet antaa kivan syksyisen ulkonäön. Tämä näyttää myös erittäin hyvältä hieman vaaleammassa sävyssä. Yksi hyvin vahvasti ruskan väri tämäkin sävy.

Tummansininen

Tämä on ehdottomasti yksi tämän vuoden trendikkäimmistä väreistä ja se sopii todella hyvin

myös mattapintaisena. Tummansininen on myös helppo väri yhdistellä muiden hiukan kylmien värien kanssa.

Puhtaan valkoinen

Mikäli haluaa vaihtelua syksyn klassisiin sävyihin, niin valkoinen sävy on silloin juuri oikea vaihtoehto. Vaaleat sävyt ovat sekä kynsissä että pukeutumisessa pirteä valopilkku syksyn pimeyden keskelle. Valkoinen onkin noussut erääksi ykkösväreistä täksi syksyksi. Mainittakoon, että MTV Music Awardseissa julkkikset olivat ottaneet sävyn tosissaankin omakseen. Esimerkiksi Kylie Jennerin ja Ariana Granden kynnet kimalsivat raikkaan valkoisina.