Mitä kaikkea L’Oréal Paris asiakkaalle tarjoaa?

L’Oréal Paris -tuotevalikoimaan kuuluvat meikit, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet, hiustenmuotoilutuotteet, hiusvärit ja itseruskettavat tuotteet. Tuotteet on tarkoitettu niin miehille kuin naisillekin. L’Oréal Paris -yhtiöllä on kolme tunnettua ja kuuluisaa kauneuslähettilästä: Liya Kebede, Jane Fonda ja Julianne Moore. Kauneuden lähettilään tulee luonnollisesti pitää itsestään hyvää huolta, olla itsenäinen ja tärkeäksi kokemalleen asialle omistaunut. Kauneuden lähettiläs toimii myös elämäntavoiltaan ja ulkonäöltään täydellisenä mallina edustamilleen tuotteille.

Huoliteltuna arkeen ja juhlaan

L’Oréal Paris tarjoaa täydelliset ohjeet ja työkalut niin kevyemmän arkimeikin kuin myös peittävämmän juhlameikinkin tekemiseen. Oikeilla tuotteilla näyttävä ja luonnollinen meikki syntyy helposti ja nopeasti.

Laadukkailla hiustenhoitotuotteilla hoidat ja sävytät, värjäät ja muotoilet hiukset kuin hiukset toiveidesi mukaan. L’Oréal Paris -yhtiön uusi huipputuote, Colorista Hair Makeup, antaa vapauden etsiä, löytää ja toteuttaa omanlainen hiustyyli. Markkinoille on viimeinkin tullut hiusmeikki, joka näkyy hiuksissa heti, ja hiuksiin voi levittää halutessaan useita eri sävyjä. Oman yksilöllisen tyylin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile myös Paint-kestoväriä, joka herättää ansaittua ihailua, ja jolla luot tyylin, joka huomataan.

Uutuutena, ripsille pituutta ja tuuheutta tarjoaa ainutlaatuisen tuotekehittelyn tuloksena syntynyt Unlimited Mascara. Korosta siis silmiäsi ja häikäise katseellasi.

Hyvinhoidettu iho on kaiken perusta, ja oikein valittu meikkivoide kruunaa kokonaisuuden. Mitä ominaisuuksia siis meikkivoiteelta tahdot, eli pitääkö sen olla peittävä, läpikuultava, puolipeittävä vai ainoastaan kuulaan ja raikkaan lopputuloksen antava? Määrittele ihotyyppisi, etsi oikea sävy ja L’Oréal Paris hoitaa loput. Infaillible 24H Fresh Wear on huolella testattu, korkealaatuinen, hengittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide.

Hyvinhoidettu ja kosteutettu iho tarjoaa oikean pohjan kauniisti ehostetuille kasvoille. Korkealuokkaiset ihonhoitotuotteet auttavat ihoa kukoistamaan ja voimaan hyvin, kun kuolleet ihosolut ovat kokonaan poissa. Säännöllinen ihon kuorinta on erityisesti ikääntyneelle iholle erittäin tärkeää, ja silloin Revitalift Anti-Age Glycolic Peel Pads k-uorintalaput tulevat apuun.

Ei eläinkokeita

L’Oréal on tehnyt aina tiivistä yhteistyötä ihotautilääkärien valvonnassa ihonhoitotuotteidensa siedettävyyttä arvioidessaan. Tuotteiden tehokkuutta tutkitaan ja arvioidaan aina riippumattomina pysyvien laboratorioiden tekemien kosmeettis-kliinisten testien avulla. L’Oréal on yhtiönä sitoutunut käyttämään ja kehittämään jatkuvasti vain vaihtoehtoisia testaamismenetelmiä, tarpeettomien ja kivuliaiden eläinkokeiden käytön lopettamiseksi koko maailmassa.